67 lag fullførte årets Gneist stafett

Gneist ble beste seniorlag, Fri best i de yngre klassene mens Varegg ble beste veteranlag da den 2. utgaven av Gneist sin “come-back” stafett ble arrangert 26.april i området på og rundt Fana Stadion.

De fleste etappetidene er nå på plass, men vi trenger litt hjelp fra EQ-timing i morgen for å få reprodusert tidene til Fri sitt vinnerlag i mix 11-17 år og Norna sitt 2.lag i gutter 11-14 år.

Resultater Gneiststafetten 26.aprilBedriftsklasse og superveteran +65

Etter flere forespørsler har vi tatt med bedriftsklasse for kvinner og herrer samt superveteran +65 år for herrer. For påmelding, klikk på link under eller gå til fanen påmlding.

Påmelding Gneiststafetten 2017Påmelding Gneist stafetten 2017 er åpnet

Da er det mulig å melde seg på årets Gneiststafett. Bruk linken under eller gå til fanen påmelding.

Påmelding Gneiststafetten 2017Etappetidene er klar

GS16-etappetiderNå skal også etappetidene være oppdatert og klar. Gå inn på resultater, klasse og velg splittid. Da kommer alle etappetidene opp for den klassen.49 lag fullførte årets “come back” stafett

gs16-resultaterDe yngste var i flertall da Gneist stafetten var tilbake etter over 30 års fravær. Vi i Gneist friidrett er takknemlig for at så mange lag tok veien til Fana Stadion og håper samtlige lag fikk en god opplevelse.

Etter litt utfordringer med resultatlistene er det meste nå på plass og vi har tatt etappetider på alle. Klikk på link under, velg klasse og klikk på split så kommer klasse resultatene opp med etappetider også.

Resultater Gneist stafetten 201650 påmeldte lag passeres

fanaEt drøyt døgn før påmeldingen stenges er antall lag kommet opp i 50. Fana IL stiller sterkt i årets Gneist stafett og har allerede begynt å utfordre den seiersvante arrangøren.

Sjekk hvem som er påmeldt så langt herMedaljene på plass

gneiststafetten - medaljerVi har modernisert medaljene litt siden forrige stafett ble arrangert for nesten 30 år siden. Gneist friidrett ønsker velkommen til stafett på Fana Stadion.Fyllingen første lag som meldte seg på

fyllingenPåmeldingen for årets Gneist stafett er nå åpnet. Fyllingen sine 5 lag fordelt på 3 i rekrutt og et lag i gutter 11-14 år og mix 11-14 år var de første som meldte seg på.

Påmelding Gneist stafetten 2016Innbydelse sendt ut, påmelding åpnet

post1Da er påmelding åpnet gjennom EQ-timing for Gneist stafetten. Innbydelse er sendt ut til alle klubber. Vi ønsker velkommen til stafett på Fana Stadion 20.april fra kl 18.30.Gneist stafetten gjør “come back” 20.april etter 30 års fravær

Gneiststafetten logo - uten årstallFra 1965 til 1985 ble Gneist stafetten arrangert 21 ganger i området rundt Liland Skole. Dessverre er det umulig å benytte den gamle traseen. Derfor har vi valgt å legge stafetten til Gneist friidrett sin hjemmebane Fana Stadion. Vi legger opp til en publikumsvennlig stafett med alle vekslinger inne på Fana Stadion. Vi kommer til å ta etappetider på samtlige lag, verdifullt med tanke på laguttak til Ask stafetten og Holmenkollstafetten senere i sesongen.